Irish Christmas/ Concert

Voorstellingsinformatie

Angelo Kelly (33) - het jongste kind van de beroemde Kelly Family - leeft sinds enige jaren met zijn familie in Ierland en is vorig jaar voor de vijfde keer vader geworden. Samen met zijn vrouw Kira en de vier oudste kinderen zetten ze de traditie van de muzikale familie voort.

De familie speelt oude traditionele kerstliedjes die bijna iedereen zal kennen maar dan op Ierse wijze. Met Ierse fiddles, mandoline, fluit, doedelzak, trommels en nog veel meer instrumenten zullen ze met z’n tienen het podium betreden en voor kippenvelmomenten zorgen.

De Irish Christmas tour was vorig jaar een groot succes en bijna alle concerten waren uitverkocht. Een reden dus om de show in 2016 ook internationaal in de theaters te gaan spelen.

Niet alleen rustige nummers passeren de revue, maar ook nummers waarop gelachen en gedanst kan worden. Wat de Ieren zeker kunnen, is er een feest van maken!

Meer dan een theater

 • Bijzonder veelzijdig
  Meer dan 100 uiteenlopende voorstellingen per jaar
 • Onbegrensde mogelijkheden
  Onder één dak vindt u een theater, hotel met 196 hotelkamers, business suites en familiekamers, diverse restaurants, zalen en congresaccomodaties
 • Culinaire hoogstandjes
  Vier verschillende restaurant én een bar en Brasserie
 • Bijzondere ligging
  Van hartje Almelo tot het Twentse coulissenlandschap

Gerelateerde voorstellingen

Contact

Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

puur genieten

Inschrijven wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van de voorstelling , dient u ingelogd te zijn.

Om u in te schrijven op de wachtlijst van de voorstelling , vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

×