Joseph and the amazing technicolor dreamcoat/ Familie

Voorstellingsinformatie

‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ is een feelgood musical geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land.  Jozef is de lievelingszoon van zijn vader Jakob. Hij krijgt zelfs als enige van zijn vader een prachtige gekleurde mantel. Jozef met zijn vreemde dromen wordt door zijn jaloerse broers verkocht als slaaf en komt zo in Egypte terecht. Hij heeft de gave dat hij dromen kan verklaren en wanneer Jozef een enge droom van de farao uitlegt wordt hij aangesteld aan het hof. Uiteindelijk ontmoet hij aan het eind van het verhaal zijn broers weer en hij stelt ze vervolgens op de proef.

Stichting Musical Producties Twente brengt de Nederlandse versie van deze musical volgens de vertaling van Martine Bijl.  Het is inmiddels de vierde productie van deze stichting, die eerder al succesvol de musicals Grease, Hairspray en Evita heeft uitgebracht.

De teksten van Tim Rice en de muziek van Andrew Lloyd Webber zorgen voor een musical met veel humor en muziek. De muziek is heel afwisselend: Rock 'n Roll, Calypso, Disco, Pop en Reggae.  Het is de enige musical met zoveel verschillende muziekstijlen. Het verhaal kent veel humor, dat is ook goed te horen in de teksten van de songs.

Ervaar deze muzikale sensatie uitgevoerd door een 37-koppige cast. Een hoogstaande productie uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde amateurspelers, dansers en muzikanten. 

Lyrics by Tim Rice. Music by Andrew Lloyd Webber
Translator: Martine Bijl
TM & ©2006 RUG Ltd.

Ga voor meer informatie naar www.musicalproductiestwente.nl  

Bekijk en luister...

×
×

Meer dan een theater

 • Bijzonder veelzijdig
  Meer dan 100 uiteenlopende voorstellingen per jaar
 • Onbegrensde mogelijkheden
  Onder één dak vindt u een theater, hotel met 196 hotelkamers, business suites en familiekamers, diverse restaurants, zalen en congresaccomodaties
 • Culinaire hoogstandjes
  Vier verschillende restaurant én een bar en Brasserie
 • Bijzondere ligging
  Van hartje Almelo tot het Twentse coulissenlandschap

Gerelateerde voorstellingen

Contact

Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

puur genieten

Inschrijven wachtlijst

Om u in te schrijven op de wachtlijst van de voorstelling , dient u ingelogd te zijn.

Om u in te schrijven op de wachtlijst van de voorstelling , vult u hier het aantal gewenste plaatsen in.

×