Vriendenkring

Vrienden inspireren, verbinden...

...en dragen ons theater een warm hart toe. Vrienden vormen de basis om hét theater van de stad te kunnen zijn. Een ontmoetingsplaats waar men geïnspireerd raakt, verbinding vindt, geboeid en vermaakt wordt. Omdat elk jaar blijkt hoe belangrijk het is om een warme vriendengroep te hebben, introduceren wij een aantal extra voordelen, voor hetzelfde vaste bedrag per jaar. Daarmee wordt de warme band alleen maar sterker, toch?!

Vrienden krijgen vanzelfsprekend voorrang op het reserveren van voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen. Ook ontvangen zij vriendenbonuspunten die het hele seizoen in te wisselen zijn op geselecteerde voorstellingen. Zo wordt het kosteloos ‘proberen’ van een voorstelling wel heel aantrekkelijk. Uiteraard zijn vrienden als eerste op de hoogte van ingelaste voorstellingen. Als u nu denkt, is dit dan alles? Zeker niet. Lees alle voordelen op de rechterkant van deze pagina.

Voor slechts € 19,50 p.p. bent u een theaterseizoen lang lid vriend van het theater en profiteert u van de vele vriendenvoordelen! Uw lidmaatschap is persoonsgebonden en één seizoen geldig.

Vriendenkring lidmaatschap voor één persoon € 19,50:

Vriendenkring lidmaatschap voor twee personen € 39,00:

Uw standaard voordelen:

 • Altijd als eerste op de hoogte;
  Via het theatermagazine en onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Achter de Coulissen’.
 • Vrienden voorverkoop;
  Eén week eerder boeken voor start officiële kaartverkoop. Voorrang op wachtlijsten of lotingen.
 • Vrienden VIP-lounge;
  Voorafgaand aan de voorstellingen neemt u plaats in de Vrienden VIP-lounge waar uw gratis kopje koffie met wat lekkers voor u klaar staat.
 • Ontvangen vriendenbonuspunten;
  Voor elke € 50,00 die u vóór 1 september 2017 aan theaterkaarten heeft gereserveerd en voldaan ontvangt u één vriendenbonuspunt. Met deze bonuspunten kunt u gratis een aantal geselecteerde voorstellingen proberen of ontvangt u korting op het theaterbuffet.
 • U betaalt geen administratiekosten als u uw kaarten afhaalt bij de kassa of telefonisch.
 • U woont inleidingen en openbare repetities altijd gratis bij.
 • Voor iedere aanmelding van de Vriendenkring doneert het Theaterhotel € 3,00 aan de Theaterhotel Cultuur Foundation. Het fonds richt zich op cultuur & educatie, het ondersteunen van amateurkunst en de stimulering van lokaal talent. Zo zorgen wij er samen voor dat cultuur in Almelo kan blijven bestaan.

+

 • U ontvangt de privilegepas gratis en profiteert naast de standaard voordelen van extra acties, leuke kortingen en privileges als vriend van het Theaterhotel. U ontvangt de privilegepas ongeveer twee weken na uw betaling van uw lidmaatschap.
 • U ontvangt twee gratis verrassingskaarten voor een geselecteerd aanbod uit het theaterseizoen.
 • U mag één keer per seizoen gratis een introducé meenemen naar een geselecteerde voorstelling. Zo profiteert niet alleen u, maar ook uw naasten van uw vriendenlidmaatschap. 

Theaterhotel almelo

Contact

Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

puur genieten