Vriendenkring

Onze vrienden zijn de basis van het theater en daar zijn wij trots op. Zij zijn de ambassadeurs, raadgevers en fans van het Theaterhotel. Voor hen is theater meer dan alleen theater en zij dragen cultuur en in het bijzonder ons theater een warm hart toe. Er is dan ook niets fijner om al die vertrouwde en bekende gezichten keer op keer in ons theater te mogen begroeten. Wij zijn erg blij met de grote vriendengroep die wij hebben en voelen ons zeer gesteund door hen.

Voor slechts € 19,50 p.p. bent u een theaterseizoen lang lid van de Vriendenkring en profiteert u van de vele Vriendenvoordelen! Uw lidmaatschap is persoonsgebonden.

Vriendenkring lidmaatschap voor één persoon à € 19,50:

Vriendenkring lidmaatschap voor twee personen à € 39,00:

Uw standaard voordelen:

 • Altijd als eerste op de hoogte;
  Via het theatermagazine en onze maandelijkse nieuwsbrief ‘achter de coulissen’.
 • Vrienden voorverkoop;
  Eén week eerder boeken voor start officiële kaartverkoop. Voorrang op wachtlijsten of lotingen.
 • Vrienden VIP lounge;
  Voorafgaand aan de voorstellingen neemt u plaats in de Vrienden VIP lounge waar uw gratis kopje koffie met wat lekkers voor u klaar staat.
 • Credits sparen;
  Voor elke € 50,00 die u vóór 1 september 2017 aan theaterkaarten heeft gereserveerd en voldaan ontvangt u één credit. Met deze credits kunt u gratis een aantal geselecteerde voorstellingen proberen of ontvangt u korting op het theaterbuffet.
 • U betaalt geen administratiekosten als u uw kaarten afhaalt bij de kassa.
 • U woont inleidingen en openbare repetities altijd gratis bij.
 • Voor iedere aanmelding van de Vriendenkring doneert het Theaterhotel € 3,00 aan de Theaterhotel Cultuur Foundation. Het fonds richt zich op cultuur & educatie, het ondersteunen van amateurkunst en de stimulering van lokaal talent. Zo zorgen wij er samen voor dat cultuur in Almelo kan blijven bestaan.

+

 • U ontvangt de privilegepas gratis en profiteert naast de standaard voordelen van extra acties, leuke kortingen en privileges als vriend van het Theaterhotel. U ontvangt de privilegepas ongeveer twee weken na uw betaling van uw lidmaatschap.
 • Voor een geselecteerd aantal voorstellingen kunt u op de dag van de voorstelling vanaf 12.00 uur ‘last minute’ kaarten reserveren met een korting tot maximaal 50% (o.b.v. beschikbaarheid)
 • U ontvangt 2 gratis verrassingskaarten voor een geselecteerd aanbod uit het theaterseizoen.

Theaterhotel almelo

Contact

Schouwburgplein 1
7607 AE Almelo

puur genieten